Hirdetés

horgasz.lap.hu / Horgász játékok

Horgász játékok

Bullyland valósághű figurák

Magyar fejlesztésű online is játszható horgászjáték. A játékban fellelhető hazánk halfajai közül 9, teljesen 3D-s térben horgászhatunk - csónakázhatunk, mindezt barátaink társaságában. A játék teljesen ingyenesen letölthető és játszható. Ha online módban vagyunk, fogásunk automatikusan bekerül egy online fogásnaplóba, ahol aztán megnézhetjük, hogy ki mit fogott.

Halas játékok

Tökéletes horgász ajándék. Toll alakú horgászbot utazó horgászoknak, profiknak és amatőröknek, hölgyeknek, uraknak, gyermekeknek, felnőtteknek! A világ egyik legkisebb, de még azért ténylegesen használható teleszkópos horgászbotja. A 20 cm-es toll belső része egy 5 tagú teleszkópos botot rejt, amit néhány mozdulattal készre húzhatunk a nyélből, amivel egy 70 cm-es készség áll a rendelkezésünkre.

Horgászós játékok leírással

Pár érdekes horgászos online játék található itt

Horgász Játékok

Ingyenes horgászós játékok online, kategorizlva.

Ingyen horgászós játékok

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Horgász játékok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés