Hirdetés

horgasz.lap.hu / Horgászat

Horgászat

Vízrajza: A Duna rengeteg mellékággal rendelkezik hosszú folyása során. Ezek közül a hazai legjelentősebbek: Kis-Duna (Csallóköznél) Mosoni-Duna Szigetköznél Szentendrei-Duna Ráckevei-Duna A főbb, illetve kisebb mellékágak egy vagy több szigetet is körülzárhatnak. Ezek közül a legnagyobbak a Csallóköz, a Szigetköz, a Szentendrei-sziget, a Csepel-sziget, a Mohácsi-sziget és a Duna

minden, ami feederezéssel, pickerezéssel kapcsolatos

Minden, ami horgászat

Egy, talán az országban is egyedülálló kezdeményezéssel szeretném megismertetni a Horgászokat! A komádi Barátok a Halakért Sporthorgász Egyesület abban különleges, hogy tagjaink az egyesület saját taván a halakat horgászat után mindig visszaengedik. Erről a tevékenységről és tapasztalatainkról szól a lap. Továbbá átfogja Komádi és vidéke (Sárrét) horgász életét is!

Házi készítésű horgászeszközök

Velencei-tó csodálatos természeti környezettel várja a horgászni, pihenni vágyókat. Megismerkedhetsz a Velencei-tó halfajaival,de az aktuális horgász területi jegyekről ,árakról és a megvásárlásának helyéről is informálódhatsz a portálunkon,de szállást ,programot is találsz,sőt viharjelzés és web kamera is segíti a tájékozódást,hogy megfelelő körülmények között horgászhass a Velencei-tónál

Görbüljön!

Horgászoknak készült ismeretterjesztő oldal, mely részletesen bemutatja azokat az élőlényeket, melyekkel horgászataink alkalmával találkozhatunk. Megtalálhatók a Magyarországon fogható halfajok adatai csoportosítva, a vízi- és mocsári növények adatai, kagylók és csigák adatai, valamint az úszó- és gázló, madarak adatai. Az adatok a biológia szemszögéből vannak feltüntetve, fotókkal illusztrálva.

Versenyekről, horgásztavakról videók, riportok

Horgászkalandok a horgászat szerelmeseinek első kézből!

Manapság elég sokan találkoznak azzal a problémával, hogy kedvenc hobbijukat -ez esetben a horgászatot- anyagi gondok miatt kihagyni kényszerülnek és ehelyett marad az unalmas otthon ücsörgés. Nos eme embereknek szeretnék kedveskedni ezzel a bloggal, mégpedig számos olyan tippet, hasznos tanácsot és trükköt szeretnék megosztani veletek, amelyeknek használatával jelentősen lecsökkenthetjük kedvenc

Horgászat és túra, egy erre a célra kialakított hajóval, a kölönlegességet kedvelőknek.

Horgász viccek - Viccek.w3w,hu kategorizált viccgyűjtemény

A legnagyobb magyar horgász videó gyűjtemény, folyamatosan frissítve a legújabb horgász filmekkel és horgász videókkal! A legjobb magyar és külföldi horgász videók egy helyen, nézz horgász videókat és filmeket online ingyenesen a horgaszvideobazis.hu oldalon, regisztráció nélkül! Oszd meg barátaiddal a kedvenc horgász videóidat egyszerűen!

Harcsa,csuka,ponty.......videók

Folyamatosan frissülő tartalmak , cikkek , fogások, szavazások, tilalmak, vizek, és még sok-sok minden ami horgászattal kapcsolatos. Folyamatosan frissülő tartalmak , cikkek , fogások, szavazások, tilalmak, vizek, és még sok-sok minden ami horgászattal kapcsolatos. Folyamatosan frissülő tartalmak , cikkek , fogások, szavazások, tilalmak, vizek, és még sok-sok minden ami horgászattal kapcsolatos.

Kapitális Hajdú-Bihari horgászportál

Kapitális Harcsa Horgászat

Ez a honlap a kezdő horgászoknak készült, hogy gyorsan megtanulják a horgászat alapjait.

A McKfish Klub olyan horgásztermékek eladásával foglalkozik, melyet közvetlenül a gyártótól vásárol meg. A Klub tagok MLM rendszerben vásárolnak halaknak szánt etetőanyagokat, csalikat, és egyéb horgászathoz szorosan kapcsolódó termékeket, és akár továbbadhatják más horgászoknak. A honlapunk mindazonáltal segítséget nyújt más emberek, főként horgászok McKfish Klub megísmerésében.

Nyaralás , Pihenés , Horgászat A Ráckevei Duna holtágban lévő , Angyalisziget 91. vízparti nyaraló alig 50 méterre fekszik a Vízpartól . A nyaraló horgászat, nyaralás, aktív pihenés és a vízitúrák szerelmesei több helyszínen hódolhatnak hobbijuknak a pihenés során. A vízparti nyaraló gondozott kertjében megtalálunk mindent (napozóágyak, kialakított tűzrakó hely, kerti garnitúra stb.),

Nagyfogás.hu - Rekord halak fajta és tavak szerint

Ózdi és környékbeli horgászok közösségi oldala

fórum, blog, vizek, szállások, egyéb infók

Minde,ami horgászat.

Süllőtartás építés, tótakarítás, bármilyen vízi munkák végzése

horgászat,felszerelések,programok,szállások

Infromációk a Tisza-tavi horgászatról

Vas Megyei vizek bemutatása, tényszerűen.

Sz.-Sz.-B. megye horgászhírei

Erdőkertes

A lapon bemutatásra kerül minden eszköz és felszerelés, amire a lékhorgászathoz szükség lehet. Az igazán fanatikus horgászok a mínuszok beköszöntével is találnak módot arra, hogy horgászható vizet találjanak. Ma már számos lehetőség nyílik arra, hogy talá

Ez a lap a szúnyogokkal kapcsolatos információk, érdekességek oldala. Az ismeretterjesztés mellett összefoglalja a szúnyogok elleni védekezési lehetőségeket.

Úszós horgászat.lap.hu

Hirdetés
Meghatározás:

A horgászat a horgász azon kedvtelésből, sportból folytatott időtöltése, mely horgászbottal történő halfogás. Horgászat: a halászati vízterületen a halnak horgászeszközzel (készséggel) vagy a csalihalnak 1 négyzetméternél nem nagyobb, emelőhálóval való fogása. Legfontosabb eszközei: horgászbot, horgász orsó, horgász zsinór, horog, csali.

A horgászat a horgász azon kedvtelésből, sportból folytatott időtöltése, mely horgászbottal történő halfogás. Horgászat: a halászati vízterületen a halnak horgászeszközzel (készséggel) vagy a csalihalnak 1 négyzetméternél nem nagyobb, emelőhálóval való fogása. Legfontosabb eszközei: horgászbot, horgász orsó, horgász zsinór, horog, csali.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Horgászat
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés