Hirdetés

horgasz.lap.hu / Szervezetek / Egyesületek A-K

Szervezetek / Egyesületek A-K

Az Akasztói sporthorgász Egyesület hivatalos honlapja

Barátság Horgász Egyesület Lovasberény Honlapja. Az egyesület célja a horgászsport népszerűsítése, horgászversenyek szervezése. A horgász szabályok megismertetése a tagokkal, valamint azok betartásának ellenőrzése. Természet, ezzel együtt a halfajok védelme. Egyesület jelenleg horgászvíz nélküli horgász egyesületként működik.

Cím: 1223. Budapest. Compó u. 1.

Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület

Bonyhád Városi Horgász Egyesület Szervezetünk, egy kis csapat horgász odaadó munkájával alakult 1983-ban, és folyamatosan fejlődött arra a szintre, amely ma olyan szintű horgászatot biztosít horgászainknak, és a hozzánk látogatóknak, hogy megyénk saját vízzel rendelkező horgász egyesületei közül, eredményesnek mondható.

Cibakházi Vegyesüzemi Horgász Egyesület

Császártöltési Sporthorgászegyesület

Egyesületünk teljes körűen működik és várja a Tisza szerelmeseit. Céljaink: - A Tiszán horgászók érdekérvényesítése. - A Tisza halállományának a védelme. - A horgászturizmus fejlesztése. Szolgáltatásaink: - Állami horgászjegy értékesítés. - Területi horgászengedélyek értékesítése. - Horgászversenyek szervezése. - Horgászbarát szálláshelyek követítése.

Horgászat Délegyházán az I-II-III-as tavakon

Muraszemenyi Horgászegyesület weboldala

Dorogi Bányászok H.E.

A Dunaferr Horgászegyesület saját vízterülete a dunaújvárosi Öböl-Szabad strand, amelyhez hangulatos horgásztanya is tartozik csónakkikötővel együtt. Az egyesület 1951-ben alakult és jelenleg nagyságrendileg 1500 tagja van, így a környék egyik legnagyobb egyesülete Az egyesület éves haltelepítési terve szerint évente 3-4 alkalommal pontyot, csuka és süllő ivadékokat telepít a vízbe. A vízterülete

A kb.: 300 taggal 1946 óta működő egyesületet és horgászvizét mutatja be.

Emődi Horgász Egyesület Hivatalos Honlapja

Állami és Balatoni horgászengedélyek válthatók. Egyesületi tagság felvétel.

Fish-Farm Sporthorgász Egyesület

Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület

a Gyulai Sporthorgász Egyesület honlapja

Baranya Megyei Horgész Szövetség

A lap az egyesület munkáját, szabályzatát mutatja be, tanácsokat ad a napijegyes horgászoknak és tagoknak egyaránt

A Zala Megyei Szövetség új weblapja

Dobó Ferenc HE- Hódmezővásárhely

A Zalaszentgyörgyi-tó bemutatása

Kecskédi Horgász Egyesület horgásztava

Kimlei Sporthorgász Egyesület

KIS-ÉR SHE, Jászkisér

Kormorán SE - Pákozd - Velencei-tó

Körmendi Munkás Horgász Egyesület

Hirdetés
Meghatározás:

Horgász egyesületek. A horgászok sportegyesületekbe tömörülve óvják és kezelik a gondozásukban álló vízterületeket! Tagdíjat fizetnek, melyből a kifogott halak újratelepítést és a környezet védelmét finanszírozzák.

Horgász egyesületek. A horgászok sportegyesületekbe tömörülve óvják és kezelik a gondozásukban álló vízterületeket! Tagdíjat fizetnek, melyből a kifogott halak újratelepítést és a környezet védelmét finanszírozzák.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szervezetek / Egyesületek A-K
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés